Du har två alternativ när du spelar blackjack online: lita på din maginstinkt eller använd en strategi. För att vinna mest måste du vara bekant med alla blackjack-regler. Detta inkluderar de olika alternativen du har. Vi kommer att förklara vad blackjackförsäkring är.

Vad betyder Blackjack-försäkring?

Blackjackförsäkring är en typ av försäkring som du kan få mot att dealern vinner blackjack. Dealern kan ha en blackjack om han visar ett ess på det övre kortet som han delas ut. Detta kort innehåller ett ess och ett klätt kort eller ett ess och en tio. Han vinner om han får blackjack. Du kan försäkra dig mot detta genom att teckna en försäkring. Avgiften för denna försäkring motsvarar vanligtvis halva din insats. Om dealern vinner en blackjack och du har tecknat en försäkring, återbetalas din insats och den extra insatsen. Om dealern inte får blackjack får du din extra försäkringsinsats, och omgången fortsätter som vanligt med din vanliga insats.

Blackjack, när ska du spela kort?

Blackjack-spelare frågar ofta när de kan ta sina kort. Det beror på omgången. Du kan hitta många onlinebord som ger dig tips om när du ska ta fler kort och när du ska sluta. Allt är baserat på vilka kort dealern har. Det kan också påverka ditt beslut att spela fler kort, beroende på om du har försäkring eller inte. Vissa spelare räknar kort för att avgöra om de ska ta blackjack-kort eller inte. Denna teknik är mindre effektiv i onlinekasinon eftersom spelkorten blandas i slutet av varje omgång.

Vilka är andra regler för blackjack?

Varje variant av blackjack har sina egna regler. Se till att du läser detaljerna för varje variant. Du måste veta när delade par är tillåtna och när du kan få dubbelt eller mer av din insats.

Blackjackförsäkring: Fördelarna

Om dealern har ett ess på sitt kort kommer han sannolikt att få Blackjack. Försäkring är en bra idé, så att du inte förlorar några pengar direkt. Du förlorar inte omgången, och du förlorar inga pengar.

Blackjackförsäkring: Nackdelarna

Blackjack är till för dealern. Det är en bra idé att ha en försäkring. Men om dealern inte får en blackjack, och du som spelare får en, kommer du att förlora den extra insatsen.

Träna på det du gillar bäst och se om det är vettigt att skaffa en försäkring i blackjack. Lycka till!