När allt kommer omkring vet du inte vilket uppfattat kort som placeras med framsidan nedåt på bordet. Tar det dig 21 eller 22? Ska jag slå eller stanna? Detsamma kan sägas om bingo. Hur kan du kontrollera bokstäverna och siffrorna som moderatorer ringer i Bingo? Det ser ut som att du inte behöver ha några färdigheter för att spela och vinna båda matcherna. Det är faktiskt sant. Men vill man bli en mästare kan man inte komma dit med nybörjarlycka. Börja först med en tydlig förståelse av varje spel och fortsätt med det.

Online blackjack kortspel

Alla bingoregler börjar med hur många kort du väljer att spela och med vilken insats. Bingohallar belönar ofta spelare som stör sunt förnuft genom att ta en risk genom att erbjuda specialerbjudanden som att köpa två kort att spela och få ett gratis. När du har valt antalet kort att spela, använd din blotter för att ta bort mitten av varje kort. Därifrån är det bara att lyssna på hur den som ringer läser kombinationen av bokstäver och siffror och passar fem i rad horisontellt, diagonalt eller vertikalt.

Snabbt tänkande och noggrann observation är två färdigheter du bör ha när du spelar, särskilt när du har en klar förståelse för reglerna för bingospelet. Det hjälper också när du spelar flera kort. Om du spelar i en bingohall eller ett kasino måste du se till att du spelar din bingo på samma sätt som du märker dem, och du måste vara uppmärksam på dem så snart som möjligt, för som bingoreglerna säger, desto mer bingo har du , desto mer pengar har du.

Blackjack är lika lätt att lära sig som bingo.

Även känt som “21” är Blackjack ett spel där spelare får två kort var. Ett kort är kvar på hans ansikte, medan det andra delas ut till det, ansiktet är synligt. Endast spelaren med två kort vet hur det dolda kortet ser ut. Baserat på hur dina två första kort ser ut måste du bestämma om du ska “slå” eller “fånga” eller inte. Om du “slår” betyder det att du tog det tredje kortet. Om du sticker behåller du det du har och spelar två kort, i hopp om att vara närmast spelaren till nummer 21. Nummerkort dras till nominellt värde, medan klädda kort vanligtvis är värda 10. Ess är mångsidiga, vilket betyder att de kan representera en eller två. Elva måste spelaren bestämma, men vanligtvis talar sunt förnuft till spelaren vad han ska välja.

Även om dessa två spel är väldigt pokeravundsjuka, kräver de fortfarande mycket observationsförmåga och snabbt tänkande. Om du kan lära dig att bemästra dessa två färdigheter, kommer du att bli en mästare i dessa två fantastiska spel.